Tudjuk, hogy az egyedi ízlésed kielégítése néha különleges termékek felkutatását igényli, amelyeket nem találsz meg közvetlenül a webáruházunk kínálatában. Szeretnénk biztosítani téged arról, hogy készen állunk minden igényt kielégíteni és különleges kéréseket is teljesíteni.

Ha tehát olyan terméket keresel, amit nem találsz meg az oldalunkon, ne habozz kapcsolatba lépni velünk! Kérjük, írj nekünk részletezve, milyen terméket szeretnél beszerezni. Csapatunk gyorsan dolgozik azon, hogy felkutassa a kívánt terméket, és tájékoztatást nyújtson az áráról valamint a szállítási időről.

Amint megtaláltuk a keresett terméket, egyedi ajánlatot készítünk számodra, amely tartalmazza a termék árát és a várható szállítási időt. Ha az ajánlatunk elnyeri a tetszésedet, és elkötelezett vagy a vásárlás mellett, egy 25%-os előleget kérünk, hogy megkezdhessük a termék beszerzését.

Bízunk benne, hogy ez a szolgáltatás még inkább megkönnyíti a te online vásárlási élményedet, és lehetővé teszi, hogy még a legkülönlegesebb termékeket is megtaláld nálunk.

Köszönjük, hogy minket választottál!