Gyakran ismételt kérdések

Igen, vállalkozásunk kizárólag hiteles és eredeti márkás termékeket kínál. Elkötelezettek vagyunk az autentikus divat iránt, és büszkén állítjuk, hogy termékeink 100%-ban eredetiek.

Rendelését egyszerűen leadhatja weboldalunkon keresztül. Válassza ki a kívánt terméket, adja hozzá a kosárhoz, majd kövesse a pénztár folyamatát. Szükség esetén lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal további segítségért.

Jelenleg bankkártyás fizetési módot elfogadunk illetve utánvételre is lehetőség van.

A szállítást megbízható futárszolgálatokon keresztül végezzük, és a rendeléstől számított 1-14 munkanapon belül kézbesítjük. A szállítási idő a kiválasztott szállítási módtól és a címzett földrajzi elhelyezkedésétől függően változhat.

Igen, biztosítunk lehetőséget a termékek visszaküldésére vagy cseréjére. Kérjük, olvassa el visszaküldési szabályzatunkat a részletekért, és kövesse a benne leírt lépéseket a folyamat elindításához.

Amennyiben a termék hibásan vagy sérülten érkezik, kérjük, azonnal lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal. Célunk, hogy minden vásárlónk teljes mértékben elégedett legyen, így gyorsan és hatékonyan fogunk dolgozni a probléma megoldásán.